-
Cote à l'os per persoon met seizoensslaatje en frietjes
35
-
Zesrib - Limousin - 350g - saus naar keuze
35
-
Varkenswangetjes- Glorius- Vleteren Antiekbier
28
-
Varkensribbetjes- Glorius- gelakt of natuur
27
-
Gegrilde chateaubriand, Limousin, warme seizoensgroentjes en frietjes
34
-
Vol au vent van hoevekip met frietjes gebakken in ossenvet
26
-
Rundscarpaccio met pijnboompitten en ruccola
29
-
Kalfsfilet met truffelsaus en peterselie aardappelen
34
Gerechten en menu's
• Openingsuren •
Maandag | 12u - 14u |
---|---|
Dinsdag | 12u - 14u |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 12u - 14u & 18:30u - 21u |
Zaterdag | 12u - 14u & 18:30u - 21u |
Zondag | 12u - 21u |