Gerechten en menu's


Bistromenu “Roestenaere” oktober& november

Handgerolde garnaalkroketjes met peterselie en citroen of
Scampi’s in kreeftenjus afgeblust met Cognac of
Rundscarpaccio met Parmesaan, rucola en pijnboompitten

Gegrilde chateaubriand Limousin met warme seizoensgroentjes en verse frietjes of
Kabeljauwhaasje met roerbak van herfstgroentjes, puree en paprikaroomsausje of varkenshaasje Cross and Blackwell, herfstgroentjes en goudbruin gebakken peterselie aardappelen (+4€)

Dame blanche of Irish koffie

60

Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

Openingsuren

Maandag12u - 14u
Dinsdag12u - 14u
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag12u - 14u & 18:30u - 21u
Zaterdag12u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag12u - 21u