Gerechten en menu's


Menu Roestenaere ( = Vaderdagmenu)

Gebakken scampi afgesmaakt met eigen kreeftenfond, witte wijn en cognac
of
garnaalkroketjes, huisbereid van de Chef
of
dungesneden rauwe runderlende, dressing, rucola en " Grana Podano" kaas

gegrilde Chateaubriand " Limousin", roerbak van groenten en frietjes gebakken in ossenvet
of
Vissersbord 't Fermetje, een assortiment van kraakverse vis volgens aanbod op de markt met stoofpuree
of
Lamsvlees, puur en délicaat met mosterd, rozemarijn, tomaat en aardappelsoezen( suppl 4€)

Mascarpone met Belgische zoete aardbeien, coulis van rode bosvruchten en munt
of
vanille bourbon met warme chocoladesaus
of
Irish koffie(+3€)

52€

Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

In onze menubalk vind u tevens al onze a la carte gerechten terug.

Neem zeker uw tijd om al onze suggesties te bekijken.




Openingsuren

Maandag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Dinsdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zaterdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag11:30u - 14u & 18:30u - 21u

Suggesties