Gerechten en menu's


Menu Roestenaere ( september)

Gebakken scampi afgesmaakt met eigen kreeftenfond, witte wijn en cognac
of
garnaalkroketjes, huisbereid van de Chef
of
dungesneden rauwe runderlende, dressing, rucola en " Grana Podano" kaas

gegrilde Chateaubriand " Limousin", roerbak van groenten en frietjes gebakken in ossenvet
of
Vissersbord 't Fermetje, een assortiment van kraakverse vis volgens aanbod op de markt met stoofpuree
of
de Vlaamse " vol au vent" met hartzwezeriken en aardappelsoezen( suppl 5€)

Crème brûlée
of
vanille bourbon met warme chocoladesaus
of
Irish koffie(+3€)

52€

In onze menubalk vind u tevens al onze a la carte gerechten terug.

Neem zeker uw tijd om al onze suggesties te bekijken.




Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

Openingsuren

Maandag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Dinsdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zaterdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag11:30u - 14u & 18:30u - 21u

Suggesties