’t Fermetje


Welkom in onze vernieuwde bistro

In het stijlvol, industrieel en elegant interieur kunt u genieten van diverse bistrogerechten met nadruk op vlees. Gastvrouw Valerie en haar team verwennen u maar al te graag met de grootste glimlach, maar bovenal met kennis van product.

Dagelijkse aanvoer van verschillende rassen aan vlees en vis zorgen ervoor dat u als klant alleen maar het beste op uw bord krijgt.  Chef Tom gaat dan ook heel zorgvuldig om met het samenstellen en kiezen van  de betere lokale  streekproducten.

Al gehoord van de  Piementee/  Simmentaler/ Limousin/ Westvlaams Rood/ Blonde Aquitaine en het Glorius varken?

benieuwd? kijk dan snel onder de rubriek ‘ bistrokaart’ en hopelijk tot heel binnenkort.

 

 

 

 

 

 

Openingsuren

Maandag12u - 14u
Dinsdag12u - 14u
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag12u - 14u & 18:30u - 21u
Zaterdag12u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag12u - 14u & 18:30u - 21u