Gerechten en menu's


Menu Roestenaere

Hapje- welkom- volgens inspiratie van de chef

Scampi- gebakken- kreeftenjus- kerstomaat- preischeut
of
Garnaalkroket- huisgemaakt- topgerecht van 't Fermetje
of
Carpaccio- Limousin rund- ruccola- Grana Padano Parmezaan

Chateau briand- gegrild- verse friet- peper of champignonroomsaus ( béarnaise suppl. 3.50€)
of
Eendenborstfilet - sinaasappelsaus - aardappelsoezen
of
Vissersbord- kabeljauw- zalm- schartongfilet- puree- mousseline saus

Dame blanche
of
Vanille soesjes - kokos - vanille bourbon - chocolade
of
Irish koffie (suppl. 3€)

49.95€/pp

Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

Openingsuren

Maandag11:30u - 14u
Dinsdag11:30u - 14u
WoensdagGesloten
Donderdag11:30u - 14u
Vrijdag11:30u - 14u & 18u - 21u
Zaterdag11:30u - 14u & 18u - 21u
Zondag11:30u - 14u & 18u - 21u

Suggesties