Gerechten en menu's


Menu Roestenaere

Hapje- welkom- volgens inspiratie van de chef

Gebakken scampi, afgesmaakt met eigen kreeftenfond, witte wijn en cognac
of
Een goede ambachtelijke garnaalkroket, de Belgische délicatesse
of
Dungesneden rauwe runderlende oftewel carpaccio, dressing, rucola en "Grana podano" kaas

Chateaubriand- Limousin- gegrild- friet- peperroom/ champignon/ bearnaise(+2.50)
of
Vissersbord 't Fermetje, een assortiment van kraakverse vis volgens aanbod op de markt. Pure beurre blanc en stoofpuree maken dit gerecht hemels.
of
vol au vent van kalfszwezerik: een warme vidé van bladerdeeg opgevuld met kippenragout. Een culinaire topper wanneer we de kaflfszwezerik en aardappelsoezen samenbrengen in dit gerecht ( € 4 suppl)

Dame blanche
of
Fantasie van " extra pure chocolade", merengue, zalfje van Granny Smith en coulis van bosvruchten.
of
Irish koffie (suppl. 3€)

52.00€/pp

Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

Openingsuren

Maandag11:30u - 14u
Dinsdag11:30u - 14u
WoensdagGesloten
Donderdag11:30u - 14u
Vrijdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zaterdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag11:30u - 14u & 18:30u - 21u

Suggesties