Gerechten en menu's


Afhaalmenu ( 20-21- 22- 23 en 24 mei 2020)

Garnalencoctail
of
Carpaccio van Limousin rund met rucola en Grana Podana Parmesan

Chateau Briand Limousin, een mals stukje rood vlees met roerbakgroentjes, peperroom of champignonsaus en frietjes gebakken in ossevet
of
Tongscharfilets met bieslook aromatensaus en stoofpuree

Mascarpone met Belgische zoete aardbeien, coulis van rode bosvruchten en munt

40€

In onze menubalk vind u tevens al onze a la carte gerechten terug.

Neem zeker uw tijd om al onze suggesties te bekijken.




Al aan het watertanden? Reserveer je tafel online!

Nu reserveren

Openingsuren

Maandag11:30u - 14u
Dinsdag11:30u - 14u
WoensdagGesloten
Donderdag11:30u - 14u
Vrijdag11:30u - 14u & 18:30u - 20:30u
Zaterdag11:30u - 14u & 18:30u - 21u
Zondag11:30u - 14u & 18:30u - 21u

Suggesties